Coole ideeën voor het inrichten van een speeltuin

Coole ideeën voor het inrichten van een speeltuin


Selectie en aankoop van constructies en materialen

In moderne tuinieren en bouwmarkten is de keuze zo groot dat je een kant-en-klare speeltuin kunt kopen, onderdelen ervoor kunt kopen of alles met je eigen handen kunt maken. De tijd, het verlangen en de vaardigheid hebben om met gereedschappen te werken, kan het proces van het maken van een speeltuin tot een opwindend gezinsplezier maken. Als je niet zeker bent van je kunnen, bestel dan werk bij professionals, maar kies voor grote bedrijven die klaar staan ​​om garanties te geven voor minimaal 2 jaar.

Zelfs als u besluit om met uw eigen handen een speeltuin te maken, is het toch beter om enkele elementen aan te schaffen:

  • glijbaan helling
  • veilig antislip oppervlak (kunstgras, rubberen tegels, etc.)
  • trampoline
  • lichten of verlichtingssysteem.

Kinderen geven de voorkeur aan felle kleuren en de speeltuin zelf mag niet ondergeschikt worden gemaakt aan de stijl van uw huis en site, dus kies de meest gedurfde kleuren.

Alle verven en vernissen die u koopt, moeten zon- en vorstbestendig, niet giftig en geschikt zijn voor buitengebruik.


Bouw een tuinhuisje naast de moestuin

Vindt u dat één winkel in de tuin niet genoeg voor u is, of wilt u met het hele gezin en onder alle weersomstandigheden genieten van de vruchten van uw inspanningen? Plaats dan het tuinhuisje naast de groentetuin. Je kunt erin ontspannen, thematische tijdschriften lezen en als je ineens een snack wilt, hoef je niet ver te gaan - alle bessen, groenten en kruiden liggen letterlijk aan je voeten.

Er zijn veel mogelijkheden om van een gewone tuin een designtuin te maken. Misschien gebruik je al iets soortgelijks? Deel uw ideeën in de comments!


Bekijk de video: Meisje Vindt Een Geheime Kamer In Haar Huis Die Leidt Tot Een Nog Grotere Verassing