Categorie: Informatie

Recent Blog Posts

Bacopa

Bacopa

Bacopa of sutera is een meerjarig, weelderig bloeiend klimkruid uit de weegbree-familie, dat veel voorkomt in veel Europese landen en Russische regio's. Deze bloemen komen oorspronkelijk uit de Zuid-Afrikaanse tropen. Bacopa heeft decoratieve eigenschappen, is pretentieloos in verzorging en onderhoud, onderscheidt zich door een lange bloeiperiode en een grote verscheidenheid aan soorten, variëteiten en hybriden.

Waterplanten kiezen en planten

Waterplanten kiezen en planten

Waterplanten kiezen en planten Als we klaar zijn met het opzetten van onze vijver of ander water, staan ​​we voor de keuze van de planten om in te zetten; we kunnen advies krijgen van het deskundige personeel dat aanwezig is in gespecialiseerde winkels en kwekerijen of ons persoonlijk informeren via tijdschriften, kranten, boeken enzovoort, het belangrijkste is om in ieder geval de belangrijkste kenmerken te kennen van de planten die we in ons hoekje willen plaatsen van het paradijs.

Sprookje Plant

Sprookje Plant

Prime bestemming voor sappige loversRSSFacebookInstagramTwitterPinterestHomeSucculentopediaBrowse Succulents door Scientific NameBrowse Succulents door Common NameBrowse Succulents door GenusBrowse Succulents door FamilyBrowse Succulents door USDA ZoneBrowse Succulents door OriginBrowse Cacti door GenusAbout SucculentsCultivationGeneral CareLight RequirementsPotting SoilWateringFertilizingPests en DiseasesRepottingPropagationPruningGraftingArrangingSucculent UsesMedicinal SucculentsCosmetic SucculentsCulinary SucculentsSacred SucculentsLibraryBooksStoriesMyths en LegendsStampsWorld van Bloeiende PlantsYou bent in: Home »Archief voor & 34; Fairy Tale Plant & 34; Browsing: Fairy Tale PlantSucculentopediaTylecodon schaeferianus (Fairy Tale Plant) Tylecodon schaeferianus is een kleine, sterk vertakte vetplant die vaak getufte heuvels vormt, tot 2.

Winter Daphne-planten kweken: zorg voor Winter Daphne

Winter Daphne-planten kweken: zorg voor Winter Daphne

Door: Becca Badgett, co-auteur van How to Grow an EMERGENCY Garden Daphne-planten, ook wel winterdaphne of geurige daphne genoemd, zijn kortlevende groenblijvende struiken die groeien in USDA-winterzones 7-9. Volg deze suggesties voor een succesvolle groei en bloei op uw daphne-struiken.Over Daphne Plants Het kweken van winterdaphne heeft geurende bloesems in de late winter voor die tuinders die hebben geleerd hoe ze winterdaphnes kunnen laten bloeien.

J - de woorden van de tuinman - het lexicon van de tuin

J - de woorden van de tuinman - het lexicon van de tuin

"J" alle woorden van de tuinman Ontdek alle J-woorden die je in de planten- of groentevellen van jaime-jardiner.com vindt. De woorden uit de moestuin, de woorden uit de siertuin. De woorden van fruit en cultuur, de woorden van gebaren en gereedschappen, de woorden van ziekten en parasieten ... Alle woorden in het lexicon die beginnen met een "J", de lijst is niet compleet, aarzel niet om ons vragen te stellen of om op tekortkomingen wijzen, zullen we deze zo snel mogelijk verhelpen.

Schlumbergera x buckleyi

Schlumbergera x buckleyi

Prime destination for succulent loversRSSFacebookInstagramTwitterPinterestHomeSucculentopediaBrowse Succulents by Scientific NameBrowse Succulents by Common NameBrowse Succulents by GenusBrowse Succulents by FamilyBrowse Succulents by USDA Hardiness ZoneBrowse Succulents by OriginBrowse Cacti by GenusAbout SucculentsCultivationGeneral CareLight RequirementsPotting SoilWateringFertilizingPests and DiseasesRepottingPropagationPruningGraftingArrangingSucculent UsesMedicinal SucculentsCosmetic SucculentsCulinary SucculentsSacred SucculentsLibraryBooksStoriesMyths and LegendsStampsWorld of Flowering PlantsYou are at:Home » Archive for & 34;Schlumbergera x buckleyi& 34;Browsing: Schlumbergera x buckleyiSucculentopediaSchlumbergera x buckleyi (True Christmas Cactus)Schlumbergera x buckleyi (True Christmas Cactus) is a cactus with fleshy stems divided into flattened leaf-like segments with scalloped…

Reis naar India in Ladakh

Reis naar India in Ladakh

INDIALADAKH (THE LITTLE TIBET) door Giovanni Camici Gompa (Tibetaans boeddhistisch klooster) van Alchi, in het district Leh, divisie van Ladahk, federale staat Jammu en Kasjmir (India) Gompa van Alchi Gompa van Alchi Gompa van AlchiArchers wedstrijd op de Alchi gompa aan de gompa van AlchiGompa van AlchiDonne naar de Gompa van AlchiDonne naar de Gompa van AlchiGompa van AlchiGompa van Alchi Andere foto's van mijn reis vind je op de pagina's: OpmerkingDit artikel is gestuurd door een van onze lezers.

D - de woorden van de tuinman - het lexicon van de tuin

D - de woorden van de tuinman - het lexicon van de tuin

Tous les Mots en « D » du jardinierDécouvrez tous les mots en D que vous retrouvez dans les fiches plantes ou légumes de jaime-jardiner.com. Les mots du jardin potager, les mots du jardin d’ornement. Les mots des fruits et de la culture, les mots des gestes et des outils, les mots des maladies et des parasites… Tous les mots du lexique qui commencent par un « D », la liste n’est pas complète, n’hésitez pas à nous poser des questions ou à nous signaler des manques, nous les complèterons le plus rapidement possible.

 Je moet ongedierte op zicht kennen: 7 gevaarlijke insecten voor kool

Je moet ongedierte op zicht kennen: 7 gevaarlijke insecten voor kool

Kool heeft veel ongedierte. Ze wordt blootgesteld aan hun aanvallen terwijl ze nog in het stadium van zaailingen is. De taak van de tuinman is om te voorkomen dat insecten het gewas vernielen Uil Kleine donkergekleurde vlinders lijken op motten. Het zijn kwaadwillende vernietigers van kool.De levensduur van het insect is ongeveer een maand.

Motoblock voor de tuin: hoe kies je het juiste model voor jou?

Motoblock voor de tuin: hoe kies je het juiste model voor jou?

Zomerbewoners, die serieus bezig zijn met tuinieren en groentetuinen, kunnen niet zonder bepaalde apparatuur, omdat je het land niet met hoogwaardige handen kunt bewerken, en de gezondheid zal daaronder lijden. De eerste en belangrijkste assistent kan een achteroplopende tractor zijn. Dit is een dure techniek, maar het aantal functies dat het in een jaar kan uitvoeren, rechtvaardigt de aankoop met rente.

Informatie over winkeltips

Informatie over winkeltips

Easy Garden Gifts: geschenken kiezen voor nieuwe tuiniers Door Becca Badgett, co-auteur van How to Grow an EMERGENCY Garden Verras die nieuwe tuinmannen in je leven met geschenken die ze misschien nog niet eens beseffen dat ze ze nodig zullen hebben. Klik hier voor cadeau-ideeën voor beginnende tuinmannen. Garden Gift Basket Ideas - How To Make A Garden Gift Door Amy Grant Wat is een beter cadeau voor de tuinliefhebber dan een cadeaumand met tuinthema.

Koudzoetende wortelgewassen: gewone groenten die in de winter zoet worden

Koudzoetende wortelgewassen: gewone groenten die in de winter zoet worden

Door: Liz Baessler Heb je ooit een wortel of raap gegeten die zoeter is dan je gewend bent? Het is geen andere soort - de kans is groot dat het net in een andere tijd van het jaar is gekweekt. Niet iedereen beseft dat bepaalde groenten, waaronder veel wortelgewassen, eigenlijk veel beter smaken als ze in de winter worden gekweekt.

Delosperma sphalmanthoides (Tufted Ice Plant)

Delosperma sphalmanthoides (Tufted Ice Plant)

Wetenschappelijke naam Delosperma sphalmanthoides S.A. Hammer Algemene namen Getufte ijsplant Wetenschappelijke classificatie Familie: Aizoaceae Subfamilie: Ruschioideae Stam: Ruschieae Geslacht: Delosperma Beschrijving Delosperma sphalmanthoides is een kleine, compacte, koude winterharde vetplant. De kleine blaadjes zijn blauwgroen, vingervormig en worden omhoog gehouden in een klein kussen dat tot 2,5 cm groot kan worden.

Wat is Winterhazel: Winterhazel-plantinformatie en kweektips

Wat is Winterhazel: Winterhazel-plantinformatie en kweektips

Door: Mary H. Dyer, Credentialed Garden Writer Wat is winterhazel en waarom zou je erover nadenken om het in je tuin te laten groeien? Winterhazel (Corylopsis sinensis) is een bladverliezende struik die in de late winter en het vroege voorjaar zoetgeurende, gele bloemen produceert, meestal rond dezelfde tijd dat forsythia een welkome verschijning is.

Kamerplanten op het westen - zorg voor kamerplanten op het westen

Kamerplanten op het westen - zorg voor kamerplanten op het westen

Door: Raffaele Di Lallo, auteur en oprichter van Ohio Tropics blog over kamerplantverzorging Als je planten hebt die helderder licht nodig hebben, is een raam op het westen een geweldige optie voor je kamerplanten. Westerse ramen zorgen over het algemeen voor helderder licht dan ramen op het oosten, maar minder dan op het zuiden. Er zijn veel keuzes voor kamerplanten voor ramen op het westen, maar houd er rekening mee dat deze ramen middagzon krijgen die behoorlijk heet kan worden.

Zwarte katoenplanten - tips voor het planten van zwarte katoen in tuinen

Zwarte katoenplanten - tips voor het planten van zwarte katoen in tuinen

Door: Amy Grant Op zoek naar iets ongewoons om aan je tuin toe te voegen? Heb ik een buitengewone schoonheid voor je - zwarte katoenplanten. Verwant met het witte katoen waarvan men denkt dat het in het zuiden groeit, zijn zwarte katoenplanten ook van het geslacht Gossypium in de familie Malvaceae (of kaasjeskruid), waaronder stokroos, okra en hibiscus.

Welkom bij Fixa!

Welkom bij Fixa!

Vier keer per jaar komen wij met de leukste tips en de mooiste inspiratie voor jouw groene kamer. Wij wenden ons tot u die design- en interieurontwerp-geïnteresseerde woningbouwers zijn die graag mooi doen, koken, timmeren en gezellige buitenruimtes creëren.In Fixa kunt u alles lezen, van hoe u een terras bouwt, een zwembad koopt en roos moet je de muur laten beklimmen voor een meer bloemrijke en mooiere zomer.

My Guava Tree Won't Fruit - Redenen waarom er geen fruit aan een guaveboom zit

My Guava Tree Won't Fruit - Redenen waarom er geen fruit aan een guaveboom zit

Dus je houdt van de smaak van tropische guave en hebt zelf een boom geplant en wacht met spanning tot het vrucht wordt. Helaas lijkt uw geduld niet beloond te worden, aangezien er geen fruit aan uw guaveboom zit. Er zijn verschillende redenen waarom een ​​guaveboom geen vrucht draagt. Als je buiten jezelf bent omdat je een guaveboom zonder fruit hebt, haal dan diep adem en lees verder om erachter te komen hoe je guavebomen tot fruit kunt krijgen.

Informatie over Bellwort

Informatie over Bellwort

Aan de slag De verzorging van Bellwort-planten: waar kunt u Bellworts kweken Door Bonnie L. Grant, gecertificeerde stadslandbouwkundige Misschien heeft u kleine bellwort-planten in het wild zien groeien in het bos. Deze laagblijvende planten hebben hangende gele bloemen. Probeer bellwort-planten in het huislandschap te kweken met behulp van informatie uit dit artikel.

 Bramen voorbereiden op de winter

Bramen voorbereiden op de winter

Als je aan het begin van de lente voor de braambessenstruiken zorgde en alle bevroren en gebroken stengels verwijderde, dan zal het in de herfst heel weinig tijd kosten om te snoeien. U kunt beginnen met snoeien vanaf half september, wanneer de vruchtzetting van bramen al helemaal voorbij is. Wanneer moet u beginnen met het verzorgen van bramen voor de winter? van hoge vorstbestendigheid, en Amerikaanse - vooral.