Categorie: Diversen

Recent Blog Posts

Echeveria 'Vanbreen'

Echeveria 'Vanbreen'

Prime bestemming voor sappige loversRSSFacebookInstagramTwitterPinterestHomeSucculentopediaBrowse Succulents door Scientific NameBrowse Succulents door Common NameBrowse Succulents door GenusBrowse Succulents door FamilyBrowse Succulents door USDA ZoneBrowse Succulents door OriginBrowse Cacti door GenusAbout SucculentsCultivationGeneral CareLight RequirementsPotting SoilWateringFertilizingPests en DiseasesRepottingPropagationPruningGraftingArrangingSucculent UsesMedicinal SucculentsCosmetic SucculentsCulinary SucculentsSacred SucculentsLibraryBooksStoriesMyths en LegendsStampsWorld van Bloeiende PlantsYou bent in: Home »Archief voor & 34; Echeveria & 39; Vanbreen & 39; & 34; Bladeren: Echeveria & 39; Vanbreen & 39; SucculentopediaEcheveria & 39; Vanbreen & 39; Echeveria & 39; Vanbreen & 39; is een prachtige hybride met steelloze rozetten tot 5 inch (12.

EEN GIDS VOOR HET KWEKEN VAN OXALIS (KLAVERPLANTEN)

EEN GIDS VOOR HET KWEKEN VAN OXALIS (KLAVERPLANTEN)

Charmed® Wine Shamrock. Foto door: Proven Winners.Oxalis, ook wel bekend als klaverzuring of valse klaver, krijgt vaak een slechte reputatie vanwege zijn onkruidreputatie. Hoewel het waar is dat sommige inheemse soorten snel een gazon of tuin kunnen overwoekeren, zijn er veel siervariëteiten die zich goed gedragen en vol charme zijn.

Planten Konijnen houden niet van: gewone konijnenbestendige planten

Planten Konijnen houden niet van: gewone konijnenbestendige planten

Door: Mary H. Dyer, erkende tuinschrijver Ze zijn misschien harig en schattig, hun capriolen komisch en leuk om te zien, maar konijnen verliezen hun aantrekkingskracht snel wanneer ze schade aanrichten in de tuin door zich een weg te banen door je gewaardeerde planten. Het selecteren van konijnenresistente planten is geen veilige oplossing, omdat de beestjes bijna alles eten als ze honger hebben en voedsel schaars is.

Wat is westelijk tarwegras - Hoe westelijk tarwegras te kweken

Wat is westelijk tarwegras - Hoe westelijk tarwegras te kweken

Door: Bonnie L. Grant, Certified Urban Agriculturist Het staatgras van South Dakota is tarwegras. Dit meerjarige, koele seizoensgras komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika en siert het zuidwesten, de Great Plains en de bergachtige streken van de westelijke VS.Het heeft enkele voordelen voor erosiebeheersing, maar het gebruik van westelijk tarwegras voor begrazing is het primaire doel.

Wat is een Malanga-root: informatie over het gebruik van Malanga-root

Wat is een Malanga-root: informatie over het gebruik van Malanga-root

If you are lucky enough to live in a neighborhood populated by Caribbean or South American grocers, have lived or visited those areas, or are yourself from the tropics or South America, then you may be familiar with malanga root uses. Everyone else is probably asking “what is a malanga root?” Read on to find out more malanga plant info and about growing malanga roots in the garden.

Hoe basilicumplanten te kweken

Hoe basilicumplanten te kweken

Door: Heather Rhoades Basilicum (Ocimum basilicum) wordt vaak de koning der kruiden genoemd. Basilicumplanten zijn zeker een van de meest populaire kruiden die in de moestuin worden gekweekt. Basilicum kweken buiten of in een bak is heel gemakkelijk te doen als je deze eenvoudige stappen volgt voor het kweken van basilicum.Tips voor het kweken van basilicum Kies een locatie met een goede afvoer.

Kamerplantterraria: terraria en wardian-gevallen bij u thuis gebruiken

Kamerplantterraria: terraria en wardian-gevallen bij u thuis gebruiken

Omdat watercirculatie, ademhaling en fotosynthese voor zichzelf zorgen in een afgesloten ruimte, zijn terraria heel gemakkelijk te verzorgen. De voor hen geschikte planten hebben heel weinig voedingsstoffen nodig. Bovendien is het gebruik van terraria en wardiaanse kisten in veel huizen populair geworden, maar voor mensen met weinig kennis over het onderwerp kunnen kamerplantterraria intimiderend overkomen.

Informatie over Frailea

Informatie over Frailea

Aan de slag Cactus Frailea-informatie: tips om voor Cactus Frailea te zorgen Door Bonnie L. Grant, gecertificeerde stadslandbouwkundige Frailea zijn zeer kleine cactussen die zelden een diameter van 5 cm bereiken. Leer hoe u een Farilea-cactus kunt kweken en een interessant exemplaar aan uw aride tuincollectie kunt toevoegen. Dit artikel helpt u op weg.

Seedbox-bloemen planten: leer hoe u een Seedbox-plant kunt laten groeien

Seedbox-bloemen planten: leer hoe u een Seedbox-plant kunt laten groeien

Door: Laura Miller Marsh seedbox-planten (Ludwigia alternfolia) zijn een interessante soort die inheems is in de oostelijke helft van de Verenigde Staten. Ze kunnen langs beken, meren en vijvers worden aangetroffen, maar kunnen ook af en toe worden bijgesneden in sloten, kwelgebieden en opvangbekkens. Als inheems exemplaar kunnen seedboxflowers worden gebruikt voor verwildering rond achtertuinvijvers en waterpartijen.

6 eenvoudige manieren om honingpaddestoelen thuis te drogen

6 eenvoudige manieren om honingpaddestoelen thuis te drogen

Drogen wordt beschouwd als de beste manier om paddenstoelen te oogsten. Droge champignons verliezen hun smaak niet. Ze zijn geurig. Gerechten die ervan worden gemaakt, zijn gezonder voor de mens dan op een andere manier bereid: beitsen, inblikken of gezouten. U moet weten hoe u champignons thuis goed kunt drogen en de gunstige eigenschappen van een waardevol eiwitproduct behoudt.

Lelies planten in de herfst - wanneer en hoe te planten?

Lelies planten in de herfst - wanneer en hoe te planten?

Lelies planten in de herfst is de beste oplossing. Met de juiste timing hebben de bollen de tijd om in de grond uit te harden en een krachtig wortelstelsel te vormen. De bloei van tuinschoonheden vindt in dit geval 2-3 weken eerder plaats dan tijdens het planten in de lente Voors en tegens van het planten van lelies in de herfst Het planten van lelies in de herfst komt vrij vaak voor bij tuinders Het planten van leliebollen in de herfst heeft een aantal voordelen: bloemen groeien een krachtig wortelstelsel en sneller groeien in de lente; in slapende toestand verdragen de bollen het verplanten gemakkelijker; in de winter zijn lelies verhard, zodat het risico op hun dood tijdens terugkerende voorjaarsvorst afneemt.

Vergeet-mij-niet-metgezellen: planten die groeien met vergeet-mij-nietjes

Vergeet-mij-niet-metgezellen: planten die groeien met vergeet-mij-nietjes

Door: Mary Ellen Ellis De vergeet-mij-niet is een populaire en vrij late lente tot vroege zomerbloeier die geliefd is bij tuinders. De bloemen gaan echter niet lang mee, dus je moet weten welke vergeet-mij-niet-metgezellen goed met ze meegroeien en zorgen voor continue bloei en gevarieerde kleur en hoogte. favorieten om verschillende redenen: ze zijn gemakkelijk te kweken, zijn onderhoudsarm, verdragen schaduw en leveren vooral mooie bloemen op.

Paalboom wees

Paalboom wees

Pointed Cola (Cola acuminata) is een fruitboom uit het Cola-geslacht, de Sterkuliev-onderfamilie, de Malvov-familie. Het fruit en de naam leidden tot de beroemde limonades van het merk Coca-Cola. "Coca" - het gebruik van de plant Coca (Erythroxylum coca) in de oorspronkelijke samenstelling van de drank, later vervangen door cafeïne.

Growing Pea Shoots: How To Grow Pea Shoots For Pea Shoot Oogsten

Growing Pea Shoots: How To Grow Pea Shoots For Pea Shoot Oogsten

Als je op zoek bent naar iets anders, niet alleen in de tuin, maar ook in je salade, overweeg dan om erwtenscheuten te kweken. Ze zijn gemakkelijk te kweken en lekker om te eten. Laten we meer leren over het kweken van erwtenscheuten en de juiste tijden voor het oogsten van erwtenscheuten. Wat zijn erwtenscheuten? Erwtenscheuten komen van de erwtenplant, meestal de variëteiten sneeuw of sugar snaps.

Koud winterharde hosta's: beste hostaplanten voor tuinen van zone 4

Koud winterharde hosta's: beste hostaplanten voor tuinen van zone 4

Door: Mary H. Dyer, Credentialed Garden Writer Je hebt geluk als je een noordelijke tuinman bent die op zoek is naar koude winterharde hosta's, aangezien hosta's opmerkelijk taai en veerkrachtig zijn. Hoe koud winterhard zijn hosta's precies? Deze schaduwtolerante planten zijn geschikt om te kweken in zone 4, en velen doen het prima een beetje verder naar het noorden in zone 3.

Euphorbia tirucalli

Euphorbia tirucalli

Prime bestemming voor sappige loversRSSFacebookInstagramTwitterPinterestHomeSucculentopediaBrowse Succulents door Scientific NameBrowse Succulents door Common NameBrowse Succulents door GenusBrowse Succulents door FamilyBrowse Succulents door USDA ZoneBrowse Succulents door OriginBrowse Cacti door GenusAbout SucculentsCultivationGeneral CareLight RequirementsPotting SoilWateringFertilizingPests en DiseasesRepottingPropagationPruningGraftingArrangingSucculent UsesMedicinal SucculentsCosmetic SucculentsCulinary SucculentsSacred SucculentsLibraryBooksStoriesMyths en LegendsStampsWorld van Bloeiende PlantsYou bent in: Home »Archief voor & 34; Euphorbia tirucalli & 34; Bladeren: Euphorbia tirucalli Succulentopedia Euphorbia tirucalli (Potloodboom) Euphorbia tirucalli (Potloodboom) is een opvallende, sappige struik of kleine boom die gewoonlijk tot 16 jaar oud wordt.

Informatie over Jade Vine

Informatie over Jade Vine

Aan de slag Jade Vines kweken: zorg voor Jade Vines binnenshuis en buitenshuis Door Mary H. Dyer, erkende tuinschrijver Ook bekend als smaragdgroene klimplant, zijn jade-wijnstokken zo extravagant dat je moet zien om te geloven. Jade vine staat bekend om zijn glinsterende groenachtig blauwe, klauwvormige bloemen. Klik op dit artikel voor meer informatie over het kweken van jade-wijnstokken.

Informatie over konijnenpootvarens

Informatie over konijnenpootvarens

Een konijnenpootvarenplant verpotten: hoe en wanneer u konijnenpootvarens verpotten Door Bonnie L. Grant, gecertificeerde stadslandbouwkundige Konijnenpootvaren vindt het niet erg om potgebonden te zijn, maar je moet hem om de paar jaar verse aarde geven. Verpotten kan een uitdaging zijn met alle kleine voetjes die rond de pot hangen, dus lees hier voor een stapsgewijze handleiding over het verpotten van een konijnenpootvaren.

Geurige schaduwbloemen: groeiende geurende bloemen voor schaduwrijke plekken

Geurige schaduwbloemen: groeiende geurende bloemen voor schaduwrijke plekken

Door: Tonya Barnett, (auteur van FRESHCUTKY) De toevoeging van sierbloementuinen kan de nodige beteugeling toevoegen en de waarde van uw eigendom verhogen. Het creëren van een dynamisch landschap vereist echter enige inspanning en planning. Aspecten zoals grootte, vorm, kleur en textuur zullen allemaal een integrale rol spelen in het algehele uiterlijk van de ruimte.

Behandeling met pythiumwortelrot - Identificatie van pythiumrot in vatcactus

Behandeling met pythiumwortelrot - Identificatie van pythiumrot in vatcactus

Door: Bonnie L. Grant, Certified Urban Agriculturist Een van de lastigere ziekten van cactussen is pythiumrot. Het treft meestal vatcactus en kan moeilijk te detecteren zijn voordat het te laat is om de cactus te redden. Symptomen van pythiumrot beginnen op bodemniveau en beginnen meestal in de wortels. Dit maakt het een van de moeilijkste ziekten van vatcactus om te diagnosticeren, aangezien de meeste schade onder de grond zit.