Categorie: Nieuw

Recent Blog Posts

Crinkle Leaf Plant

Crinkle Leaf Plant

Prime bestemming voor sappige loversRSSFacebookInstagramTwitterPinterestHomeSucculentopediaBrowse Succulents door Scientific NameBrowse Succulents door Common NameBrowse Succulents door GenusBrowse Succulents door FamilyBrowse Succulents door USDA ZoneBrowse Succulents door OriginBrowse Cacti door GenusAbout SucculentsCultivationGeneral CareLight RequirementsPotting SoilWateringFertilizingPests en DiseasesRepottingPropagationPruningGraftingArrangingSucculent UsesMedicinal SucculentsCosmetic SucculentsCulinary SucculentsSacred SucculentsLibraryBooksStoriesMyths en LegendsStampsWorld van Bloeiende PlantsYou bent in: Home »Archief voor & 34; Crinkle Leaf Plant & 34; Browsing: Crinkle Leaf Plant Succulentopedia Adromischus cristatus (Crinkle Leaf Plant) Adromischus cristatus (Crinkle Leaf Plant) is een kleine, langzaam groeiende vetplant met vertakte, tot 5 cm lange stengels die beer ...

Inarch-transplantaattechniek - Hoe inarch-enten op planten te doen

Inarch-transplantaattechniek - Hoe inarch-enten op planten te doen

Door: Mary H. Dyer, Credentialed Garden Writer Wat is inarching? Een soort enting, inarching, wordt vaak gebruikt wanneer de stengel van een jonge boom (of kamerplant) is beschadigd of omgord door insecten, vorst of een wortelstelselziekte. Enten met inarching is een manier om het wortelstelsel van de beschadigde boom te vervangen.

Bomen voor kleine ruimtes: de beste bomen kiezen voor stadstuinen

Bomen voor kleine ruimtes: de beste bomen kiezen voor stadstuinen

Door: Liz Baessler Bomen kunnen een fantastisch tuinelement zijn. Ze springen in het oog en creëren een echt gevoel voor textuur en niveaus. Als je echter een heel kleine ruimte hebt om mee te werken, vooral een stadstuin, is je keuze aan bomen enigszins beperkt. Het is misschien beperkt, maar het is niet onmogelijk. Blijf lezen voor meer informatie over het plukken van bomen voor kleine ruimtes en de beste bomen voor stadstuinen.

Fameflower

Fameflower

Succulentopedia Talinum caffrum (Porcupine Root) Talinum caffrum (Porcupine Root) is een sappige, bladverliezende vaste plant, soms tweejarig, met een verdikte, knolachtige, caudex-achtige wortel ...

Watermeloen ongediertebestrijding: tips voor het behandelen van watermeloenplantinsecten

Watermeloen ongediertebestrijding: tips voor het behandelen van watermeloenplantinsecten

Door: Kristi Waterworth Watermeloenen zijn leuke vruchten om in de tuin te kweken. Ze zijn gemakkelijk te kweken en het maakt niet uit welke variëteit je kiest, je weet dat je zin hebt in een echte traktatie, dat wil zeggen totdat je watermeloenplantbeestjes vindt. Helaas zijn insecten op watermeloenplanten geen ongewoon probleem, maar veel ervan zijn heel gemakkelijk te verwijderen met een beetje toewijding en knowhow.

Informatie over Quandong Tree

Informatie over Quandong Tree

Aan de slag Quandong-fruitbomen - Tips voor het kweken van Quandong-fruit in tuinen Door Amy Grant Australië herbergt een schat aan inheemse planten, waarvan de meesten van ons nog nooit hebben gehoord. Tenzij je down under geboren bent, is de kans groot dat je nog nooit hebt gehoord van quandong fruitbomen. Wat is een Quandong-boom en wat zijn enkele van de toepassingen - Klik hier.

Aanpassing van vetplanten aan droogte

Aanpassing van vetplanten aan droogte

Hoe vetplanten zich hebben aangepast aan het leven in de aridiovveromorfologie van vetplanten. die bij voorkeur in droge omgevingen leeft ».

6 zeldzame tomatensoorten van 2020 die je een behoorlijke oogst zullen opleveren

6 zeldzame tomatensoorten van 2020 die je een behoorlijke oogst zullen opleveren

Steeds meer originele tomaten nestelen zich in de bedden van de tuinman: zwart of paars, zo groot als een watermeloen of een erwt. Fijnproevers waarderen hun smaak Black Heart Breda Het ras werd begin jaren 2000 in Californië gefokt. Het wordt als middenseizoen beschouwd: tomaten rijpen 90-130 dagen na het planten.

 Tulpen klaarmaken voor het planten of hoe u de bollen op de juiste manier verwerkt voordat u gaat planten

Tulpen klaarmaken voor het planten of hoe u de bollen op de juiste manier verwerkt voordat u gaat planten

Slechts één bol, geïnfecteerd met een schimmel- of infectieziekte, kan, wanneer deze in een gewoon bloembed wordt geplant, leiden tot de dood van andere bloemen. Stelt u zich eens voor welke trieste gevolgen het gevolg kunnen zijn van een enkele kleine vergissing! Een goede behandeling van bloembollen beschermt tulpen tegen ziekten en plagen, maar helpt ze sneller te groeien en beter te bloeien.

Tuinkassen

Tuinkassen

Wat is het De tuinkas is een constructie van verschillende materialen die dient als bescherming voor planten en bloemen die anders door lagere temperaturen ernstige schade zouden oplopen. Kenmerken Met de tuinkas kunt u effectief soorten herstellen die door lage temperaturen ernstig kunnen worden beschadigd.

Kastanjebomen oogsten: wanneer en hoe kastanjes te oogsten

Kastanjebomen oogsten: wanneer en hoe kastanjes te oogsten

Door: Mary H. Dyer, Credentialed Garden Writer Kastanjebomen zijn aantrekkelijke bomen die de voorkeur geven aan koude winters en warme zomers. In de Verenigde Staten zijn kastanjes geschikt om te kweken in plantzones 4 t / m 9 van het Amerikaanse Department of Agriculture. De bomen produceren royale hoeveelheden smaakvolle, voedingsrijke noten in stekelige rompen, algemeen bekend als burs.

Vossestaartpalmziekten - Hoe zieke vossestaartpalmen te behandelen

Vossestaartpalmziekten - Hoe zieke vossestaartpalmen te behandelen

De vossenstaartpalm (Wodyetia bifurcata), afkomstig uit Australië, is een zeer veelzijdige boom, genoemd naar zijn bossige, pluimachtige gebladerte. Vossestaartpalm groeit in de warme klimaten van USDA-planthardheidzones 10 en 11 en worstelt wanneer de temperatuur onder 30 F. (-1 C.) Daalt. Als je nadenkt over de vraag: "Is mijn vossenstaartpalm ziek", dan ben je gekomen op de juiste plek.

Veranda

Veranda

Landschapsontwerp / Fotoalbums / Arrangement en decorAuteur: ded_morozAfdruk Beoordeel artikel: 54321 (0 stemmen, gemiddeld: 0 van de 5) Deel met je vrienden!

Coyote Cactusvijg

Coyote Cactusvijg

Prime bestemming voor sappige loversRSSFacebookInstagramTwitterPinterestHomeSucculentopediaBrowse Succulents door Scientific NameBrowse Succulents door Common NameBrowse Succulents door GenusBrowse Succulents door FamilyBrowse Succulents door USDA ZoneBrowse Succulents door OriginBrowse Cacti door GenusAbout SucculentsCultivationGeneral CareLight RequirementsPotting SoilWateringFertilizingPests en DiseasesRepottingPropagationPruningGraftingArrangingSucculent UsesMedicinal SucculentsCosmetic SucculentsCulinary SucculentsSacred SucculentsLibraryBooksStoriesMyths en LegendsStampsWorld van Bloeiende PlantsYou bent in: Home »Archive for & 34; Coyote Prickly Pear & 34; Browsing: Coyote Prickly Pear Succulentopedia Cylindropuntia imbricata (Tree Cholla) Cylindropuntia imbricata (Tree Cholla) is een boomachtige cactus, tot 3 m hoog, met een korte, houtachtige stam en een aantal rechtopstaande ...

Moestuin cultiveren

Moestuin cultiveren

Wie zou er niet graag een eigen tuin hebben, zelfs een kleine, om te laten groeien? Op deze manier zou u de mogelijkheid hebben om groenten zoals tomaten, courgettes, paprika's, aubergines, komkommers, wortelen, enz. Naar de tafel te brengen, allemaal het resultaat van onze zorg en onze constante toewijding, naast dat het economisch voordelig is. en zeer nuttig voor de gezondheid, het kan ook veranderen in een echte fysieke activiteit die zeer effectief is, vooral voor degenen die vanwege hun werk gedwongen worden tot een langdurige dagelijkse zittende levensstijl.

Grote struiken beheren - Leer hoe u een overwoekerde struik snoeit

Grote struiken beheren - Leer hoe u een overwoekerde struik snoeit

Door: Teo Spengler Heesters moeten om de paar jaar worden bijgesneden. Degenen die niet de regelmatige onderhoudssnoei krijgen die ze nodig hebben, worden langbenig en overwoekerd. Als u naar een nieuw huis verhuist en de achtertuin vol met zwaar overwoekerde struiken vindt, is het tijd om meer te leren over het verjongen van struiken met snoeien. Lees verder voor informatie over het beheren van grote struiken en tips voor het snoeien van een overwoekerde struik.

Fruitbomen in zakken doen - Waarom fruit in zakken doen tijdens de groei

Fruitbomen in zakken doen - Waarom fruit in zakken doen tijdens de groei

Veel fruitbomen in de achtertuin bieden verschillende seizoenen van schoonheid, beginnend in de lente met de opzichtige bloesems en eindigend in de herfst met een soort herfstshow. En toch, wat elke tuinman het meest van een fruitboom wil, is fruit, sappig en rijp. Daarom zijn zoveel tuinders begonnen met het telen van fruit in zakken.

Dragon's Breath Peppers: meer informatie over Dragon's Breath Pepper Plants

Dragon's Breath Peppers: meer informatie over Dragon's Breath Pepper Plants

Door: Bonnie L. Grant, Certified Urban Agriculturist Dragon's Breath-peperplanten zijn een van de heetste van deze beschikbare vruchten. Hoe heet is Dragon's Breath-peper? De hitte heeft de beroemde Carolina Reaper verslagen en moet met de nodige voorzichtigheid worden gebruikt. De plant is gemakkelijk te kweken waar lange seizoenen beschikbaar zijn of je kunt ze binnen vroeg beginnen.

Malope trifida grote bloemen, zaaien, planten, verzorgen

Malope trifida grote bloemen, zaaien, planten, verzorgen

Malope Trifida ou Malope à grandes fleursLa malope trifida est une plante arbustive annuelle, d’un mètre, éventuellement un peu plus, de hauteur. Elle porte sur elle les jardins des temps anciens, moins sophistiqués, souvent moins variés aussi. C’est un arbuste très feuillu, d’un beau vert frais qui fait penser immanquablement aux mauves ou lavatères, perchées sur des tiges qu’il faudra tutorer et protéger du vent.

Kieming van palmboomzaad: hoe ziet een palmboomzaad eruit

Kieming van palmboomzaad: hoe ziet een palmboomzaad eruit

Als u palmbomen in uw achtertuin wilt, is het kweken van palmen uit zaad uw goedkoopste alternatief. In veel gevallen is het misschien uw enige alternatief, aangezien palmbomen groeien op een manier die het onmogelijk maakt om ze te vermeerderen door middel van aseksuele middelen zoals snijden, in lagen aanbrengen of delen. Het planten van een palmboomzaad is echter ingewikkelder dan u misschien denkt. , aangezien het belangrijk is om volwassen zaden te krijgen, moet je ze snel planten en geduld hebben.